Λίγα λόγια για εμάς

Το κτηματομεσιτικό γραφείο geoBanking Real Estate Management, αναλαμβάνει υπεύθυνα την πώληση ενοικίαση και εκτίμηση του ακινήτου σας, στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Διαθέτουμε ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει μονοκατοικίες, διαμερίσματα, εξοχικές κατοικίες, διατηρητέα κτίσματα, οικόπεδα, καταστήματα, γραφεία.
 

Το εξειδικευμένο προσωπικό και οι έμπειροι συνεργάτες μας σας παρέχουν αξιόπιστες συμβουλές για θέματα που αφορούν το ακίνητο σας καθώς και εγγυημένες υπηρεσίες όπως:

  • Εύρεση παντός είδους ακινήτων για αγορά ή ενοικίαση.
  • Αγοραπωλησίες εξοχικών κατοικιών σε όλη την Ελλάδα.
  • Έκδοση στεγαστικών και επισκευαστικών Δανείων.
  • Συμβουλές προώθησης και προβολής της ακίνητης περιουσίας.
  • Υποστήριξη κατά την διαπραγμάτευση αγοραπωλησίας ή μίσθωσης ακινήτων.
  • Νομικές συμβουλές σε συνεργασία με έμπειρους δικηγόρους και συμβολαιογράφους.
  • Τεχνικές συμβουλές από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, τοπογράφους, διακοσμητές.

 

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να βρείτε σε εμάς τον άνθρωπο που θα μπει στη θέση σας και θα δει τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά. Και αυτοί οι άνθρωποι είμαστε εμείς…

 

Η ανάπτυξη της εταιρίας βασίζεται στη συνεχή εκπαίδευση, στη χρήση σύγχρονων μεθόδων λειτουργίας, στη γνώση της ελληνικής αγοράς ακινήτων, στην παροχή άριστων υπηρεσιών και στη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος βασισμένου στη συνεργασία, τη διαφάνεια, το σεβασμό και την κατανόηση.

Οικιστικά Ακίνητα

Ο χώρος που θα στεγάσει την οικογένειά σας είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα στο δρόμο προς την οικογενειακή ευτυχία. Πρόκειται για ένα χώρο που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας και θα ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα.

Για να βρείτε τον ιδανικό χώρο, η geoBanking Real Estate Management προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την υποστήριξη επαγγελματιών συμβούλων ακίνητης περιουσίας από όλη την Ελλάδα.

Οι συνεργάτες μας θα αναζητήσουν το ιδανικό ακίνητο για εσάς, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα, θα εντοπίσουν και θα επιλύσουν τυχόν προβλήματα τεχνικής ή νομικής φύσεως που συνδέονται με αυτό, θα αναλάβουν για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις, θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση της σωστής χρηματοδότησης και θα σας παραδώσουν το ακίνητό σας, εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήμα.

Οι άνθρωποι της geoBanking Real Estate Management πιστεύουν ότι οι συναλλαγές αυτές είναι τόσο σημαντικές που αποτελούν αποφάσεις ζωής. Για το λόγο αυτό, η εταιρία μας συνδύασε την εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, τη γνώση της αγοράς ακινήτων, αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση σε όλα τα θέματα που αφορούν τους τρόπους ευκολότερων και αποδοτικότερων κτηματομεσιτικών συναλλαγών με την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, τον σεβασμό στον χρόνο σας και την αυθεντική ανθρώπινη επικοινωνία, στην οποία στηρίζεται η φιλοσοφία μας.

Ενοικιάσεις Ακινήτων

Η επιλογή του σωστού ακινήτου για ενοικίαση είναι πολύ σημαντική υπόθεση, καθώς πρέπει να είναι σε απόλυτη αρμονία και με τον τρόπο ζωής σας. Έτσι το ακίνητο σίγουρα ζητούμε να πληροί κάποια κριτήρια, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Η geoBanking Real Estate Management είναι μια σύγχρονη πρόταση στον χώρο των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, που εισάγει μια πολύπλευρη και πολυεπίπεδη μορφή εξυπηρέτησης του πελάτη, με γνώμονα τον σεβασμό στις ανάγκες του.

Τα στελέχη μας εφοδιασμένα με σύγχρονη επαγγελματική κατάρτιση και υπευθυνότητα θα υποστηρίξουν κάθε σας επιθυμία για ενοικίαση στο χώρο των ακινήτων (οικιστικών ή επαγγελματικών) άμεσα και αποτελεσματικά, με εχεμύθεια και συνέπεια.