Εταιρεία

Η ανεύρεση ακινήτου κάθε είδους είναι μια ιδιαίτερη διαδικασία με πολλούς αντικειμενικούς και υποκειμενικούς παράγοντες, συχνά με έλλειψη διαφάνειας και πολλές παγίδες.


Όραμα όλων εμάς στην geoBanking Real Estate Management είναι να διευκολύνουμε αυτή τη διαδικασία και να αλλάξουμε τον τρόπο που πραγματοποιείται η αναζήτηση ακινήτου στη χώρα μας.


Ξέρουμε ότι όταν αγοράζετε, ή πουλάτε κάποιο ακίνητο, μέσω κτηματομεσίτη, θέλετε περισσότερη επικοινωνία και ενημέρωση. geoBanking Real Estate Management διαθέτει την τεχνολογία και τις κατάλληλες διαδικασίες, για να σας κρατάει άρτια ενημερωμένους σχετικά με την υπόθεση σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας δηλώσετε τον επιθυμητό για σας τρόπο επικοινωνίας (προσωπική επίσκεψη, τηλεφώνημα, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλεομοιοτυπική μετάδοση, μήνυμα κινητής τηλεφωνίας) και πόσες φορές μας επιτρέπετε να επικοινωνούμε μαζί σας κάθε εβδομάδα. Αφήστε τα υπόλοιπα σε μας.

Πελάτες για μια Ζωή

Το πολυτιμότερο αγαθό μας είναι οι πελάτες μας και η άποψη σας μετράει για μας. Όχι μόνο υποσχόμαστε να ακούσουμε κάθε εισήγηση σας, αλλά δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να σιγουρευτούμε ότι η επόμενη εμπειρία σας μαζί μας θα είναι ακόμα καλύτερη από την τελευταία.


Στοχεύουμε σε μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας. Για να το επιτύχουμε, έχουμε αναπτύξει μια σειρά από χρήσιμα προγράμματα επικοινωνίας που θα μας βοηθήσουν να διατηρήσουμε επαφή μαζί σας. Δεν θα εξαφανιστούμε μετά από τη συναλλαγή και υποσχόμαστε ότι κάθε επαφή μεταξύ μας θα είναι προς όφελός σας.

Οι Άνθρωποι μας

Η αγορά, ή η πώληση ενός ακινήτου πολλές φορές είναι μια πολύ σύνθετη και περίπλοκη διαδικασία. Όλα τα εργαλεία της geoBanking Real Estate Management είναι απλά βοηθήματα στον βασικό πυλώνα της επιτυχίας μας: τους ανθρώπους μας. Οι επαγγελματίες της geoBanking Real Estate Management επιλέγονται προσεκτικά, εκπαιδεύονται συνεχώς και τηρούν αδιάλειπτα τον κώδικα ηθικής, τιμιότητας και ακεραιότητας. Αυτές είναι οι βασικές αρχές στις οποίες η εταιρία μας χτίζει την επιτυχία του αύριο.
 

Μπορείτε λοιπόν να εμπιστευτείτε την αγορά, ή την πώληση σας στα χέρια ενός άρτια εκπαιδευμένου επαγγελματία ακίνητης περιουσίας.

Ειδικοί στο Marketing

Μέσω των διεθνώς αναγνωρισμένων διαφημιστικών εκστρατειών και των καινοτόμων τοπικών προωθητικών προγραμμάτων, αξιοποιούμε τη δύναμη του ονόματος μας προς όφελος του πελατολογίου μας. Μέσω της στοχευόμενης διαφήμισης και επικοινωνίας, διατηρούμε την καλύτερη δυνατή επαφή με την αγορά και την πελατεία μας, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.Σας ενημερώνουμε ότι από την Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 για τις χρηματιστηριακές συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται στο ΧΑ μέσω του λογαριασμού πίστωσης (margin) θα ισχύοθν οι συντελεστές βαρύτητας που φαίνονται στον παρακάτω σύνδεσμο.